engleza   franceza
ALYATES DESIGN
Servicii proiectare instalatii
Alyates Design proiectare si consultanta in instalatii pentru constructii
Alyates Design proiectare instalatii termice, electrice si sanitare si consultanta pentru constructii

PREMII

2008 - Imobilul de apartamente de vacanta "Club Bosco" din Neptun, realizat de SYAA, al carui proiect de instalatii a fost executat de ALYATES DESIGN a castigat Premiul Sectiunii Arhitectura si Marele Premiu al Anualei de Arhitectura Bucuresti - editia a VI-a 2008.


2010 – "Proiectul de remodelare functionala si arhitecturala a Hipodromului din Ploiesti pentru realizarea unui centru de echitatie si agreement" realizat de Studio Basar, al carui proiect de instalatii a fost executat de ALYATES DESIGN a castigat locul 1 la "Concursul de proiecte pentru modernizarea Hipodromului Ploiesti"

DESPRE NOI

ALYATES DESIGN este o firma din Bucuresti ce are ca principal obiect de activitate serviciile de proiectare asistata de calculator (CAD) pentru instalatii termice, electrice si sanitare pentru diferite tipuri de constructii, pentru toate fazele de proiectare (PAC, PT, DE), la un standard ridicat de calitate.


Proiectele sunt elaborate in functie de tema data de beneficiarul lucrarii, pe baza planului de amplasare a constructiilor si cladirilor, a proiectului de arhitectura si a avizelor obtinute pentru constructie si sunt coordonate cu toti factorii implicati (arhitectura, structura, etc.).

Toate proiectele sunt intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare, de catre persoane cu pregatire de specialitate si atestate profesional si sunt verificate de catre un verificator autorizat MLPAT (MDLPL).


Societatea noastra are o experienta de peste 10 ani in:

  • proiectare instalatii pentru constructii civile si industriale;
  • executia documentatiei pentru obtinerea avizelor necesare;
  • elaborarea completa a proiectelor pe faze;
  • consultanta pentru alegerea solutiilor optime pentru orice tip de    investitie;
  • realizarea de studii de fezabilitate;
  • asistenta tehnica de specialitate.

Lista lucrarilor executate de noi in cei peste 10 ani de activitate in domeniul proiectarii, cuprinde mai mult de 200 de proiecte de instalatii termice (incalzire, ventilare, aer conditionat), electrice si sanitare, toate realizate cu cea mai mare atentie.


Facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si suntem mandri sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate. Fiecare proiect este analizat cu strictete, asigurandu-se cele mai potrivite solutii in functie de cerintele specifice fiecarei lucrari, iar rezultatul este o solutie unica, personalizata, pentru fiecare client.


Design de ALYATES DESIGN © Copyright Alyates Design 2006 - 2010. Toate drepturile rezervate.